A'liX.CC. Admin
Sex : Mesaje : 206 Dreams : 314 Reputatie : 2 Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Acasa la mama
| Subiect: Some...lyrics.... Sam Iun 19, 2010 3:52 am | |
| Deci...ceva din versurile mele...astea sunt cele mai noi. Voi fi bine...Crezi ca ma vezi Si ma caracterizezi intamplator Crezi ca te fac sa razi Insa tot ce zic: replici de actor
Si crezi ca ma sti Se intampla sa mai plang Si crezi ca ca ma citesti Nu mai pot sa ajung..
Voi fi bine, pana cand timpul ne va despartii Voi fi bine, cand aerul ne va invartii Voi fi bine, pana cand voi fi impinsa de altii Voi fi bine, cand nu o sa te mai arati.
Ei cred ca ma stiu, Ca sunt fericita mereu Ei cred ca sunt intr-un loc pustiu, Ca vantul ma va lovi greu.
Ei nu stiu inca, Sunt inca bine, Voi fi doar bine, Mereu ma voi abtine!
Voi fi bine, pana cand timpul ne va despartii Voi fi bine, cand aerul ne va invartii Voi fi bine, pana cand voi fi impinsa de altii Voi fi bine, cand nu o sa te mai arati.Undeva dupa noriUndeva dupa nori Indraznesti sa-ti traiesti visul Undeva dupa nori Gasim viata si dansul
Undeva dupa nori Am creat un sat Undeva dupa nori De noi luminat.
Undeva dupa nori Ne-am indreptat Undeva dupa nori Am zburat
Undeva dupa nori Viata e legata cu snur Undeva dupa nori Ce a strans pur
Undeva dupa nori Magicul paradis Undeva dupa nori Am trait un vis
[Undeva dupa nori...]Si o bataie de joc from red to pink from blue to green from life to death .. from me to you .. from heart to heart
from heaven to earth from sunrise to sunset from eye to eye from me to you from heart to heart | |
|
KaZzumi
Sex : Mesaje : 146 Dreams : 160 Reputatie : 1 Data de inscriere : 20/06/2010 Varsta : 28 Localizare : pe Pluto
| Subiect: Re: Some...lyrics.... Dum Iun 20, 2010 8:58 pm | |
| Place Undeva dupa nori Si titlul si versurile ;x | |
|
C' e Nebună
Sex : Mesaje : 31 Dreams : 38 Reputatie : 3 Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Suceava .
| Subiect: Re: Some...lyrics.... Mier Iun 23, 2010 1:18 am | |
| | |
|
A'liX.CC. Admin
Sex : Mesaje : 206 Dreams : 314 Reputatie : 2 Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Acasa la mama
| Subiect: Re: Some...lyrics.... Mier Iun 23, 2010 3:50 pm | |
| New:
Zboara...
Zboara, zboara departe Undeva pe o pagina de carte Viseaza la imposibil Un lucru folosibil.
Mergi pe un mic drum Si te pierzi in ganduri Lasa problemele acum Scrieti viata in randuri...
Zboara, zboara departe Undeva pe o pagina de carte Viseaza la imposibil Un lucru folosibil.
Nu lua in seama de ce zic altii Zambeste oricum Priveste zambetul unei bucurii Nu mai e alt moment acum.
Viseaza, zboara, alearga Spre un curcubeu colorat Deseneaza o mica dunga pe care sa mergi neajutat.
Zboara, zboara departe Undeva pe o pagina de carte Viseaza la imposibil Un lucru folosibil. | |
|
KaZzumi
Sex : Mesaje : 146 Dreams : 160 Reputatie : 1 Data de inscriere : 20/06/2010 Varsta : 28 Localizare : pe Pluto
| Subiect: Re: Some...lyrics.... Joi Iun 24, 2010 9:07 pm | |
| Luv it~ PLace mult refrenul | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Some...lyrics.... | |
| |
|