| ToKiO HoTeL!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bubble_Gum
Sex : Mesaje : 163 Dreams : 183 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/06/2010 Varsta : 28 Localizare : undeva in spatiu..
| Subiect: ToKiO HoTeL!! Mar Iun 22, 2010 5:50 am | |
| Sunt cei mai tari!!!(parerea mea) Ii ador... Ii iubesc.... Au mel mistoooo rau.... I love Tom K.!! Ce parere aveti despre ei? | |
|
| |
KaZzumi
Sex : Mesaje : 146 Dreams : 160 Reputatie : 1 Data de inscriere : 20/06/2010 Varsta : 28 Localizare : pe Pluto
| Subiect: Re: ToKiO HoTeL!! Mar Iun 22, 2010 7:23 pm | |
| Place mult~ Melodii superbe.... Plac gemenii in special Bill | |
|
| |
Bubble_Gum
Sex : Mesaje : 163 Dreams : 183 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/06/2010 Varsta : 28 Localizare : undeva in spatiu..
| Subiect: Re: ToKiO HoTeL!! Mier Iun 23, 2010 12:56 am | |
| Normal... Cum sa nu iti placa??? | |
|
| |
A'liX.CC. Admin
Sex : Mesaje : 206 Dreams : 314 Reputatie : 2 Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Acasa la mama
| Subiect: Re: ToKiO HoTeL!! Mier Iun 23, 2010 1:11 am | |
| Doamne, ii ador=P~ Sunt mirfici=P~ Nemaipomeniti=P~ Sexosi=P~ Originali=P~ | |
|
| |
C' e Nebună
Sex : Mesaje : 31 Dreams : 38 Reputatie : 3 Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Suceava .
| Subiect: Re: ToKiO HoTeL!! Mier Iun 23, 2010 1:29 am | |
| Tom =p~ As scrie un roman despre el, si tot nu m-as satura. E cel mai perfect baiat ;x El si Sasori, normal ;x | |
|
| |
KaZzumi
Sex : Mesaje : 146 Dreams : 160 Reputatie : 1 Data de inscriere : 20/06/2010 Varsta : 28 Localizare : pe Pluto
| Subiect: Re: ToKiO HoTeL!! Vin Iun 25, 2010 11:01 pm | |
| - sakura_chan a scris:
- normal...
cum sa nu iti placa??? Asa e Dar daca ar fi sa vina Ale.....vai.... la replica asta ar vorbi despre..... Miley.....continuu.....stii tu | |
|
| |
Bubble_Gum
| Subiect: Re: ToKiO HoTeL!! Sam Iun 26, 2010 1:12 am | |
| mdeah... da-o in colo pe miley aici e vb de th | |
|
| |
KaZzumi
| Subiect: Re: ToKiO HoTeL!! Sam Iun 26, 2010 2:51 am | |
| Atat de cute..toti Si colaborarea cu Kerli a fost ... super | |
|
| |
Bubble_Gum
| Subiect: Re: ToKiO HoTeL!! Mar Iul 13, 2010 4:12 am | |
| Doamne!!ce nervoasa sunt!! Era una pe un site cu muzik(nu dau num ca se considera reclama) my suicide dream>>ei ii place placebo..shi zice ca cei de la th nu sunt rockerri...e adv ca nu canta nu mai rock pur...dar pe cei care asculta th i-a fct penibil...shi ia jignit pe cei de la TH!!! eo i-am zis>> am citit comentariile.... deci..1)cum sa compari urangutanii aia de la placebo cu cei de la th?th macar sunt Frumosi!! nu inteleg dac ala tuns scurt e fata,baiat sau e handicapat?? 2)th pun suflet in ceea ce fac 3)cum sa compari ac/dc cu th...adic ei canta de mai demult....sunt mai invarsta...iar th sunt tineri(adolescenti)4)th au mai multi fani...shi canta de la 13 ani... 5)ei au avut succes de cand au inceput sa cante...pt ca au talent shi cum am mai spus pun suflet in ceea ce fac shi sunt fff dragutzi!! am uitat sa mentionez ca th apar la utv la all rock...mai bn te documentezi inainte sa vb MySuicideDream.. my suicide dream''''dragutza mea'''' u nu sti ce e aia muzika...ascult ce vreau nu imi spune mie ca nu stiu ce e aia muzika... mai bn taci!!ca u habar nai !!! nu vreau sa ma cert...asha ca mai bn dute shi impuscate...sau spanzurate!!cnd vine vb de TH shi cnva ii jigneste..ma apuca toti dracisorii!!!mai bn nu mai vb..dac nu sti!te intreb cva.....hitul humanoid nu e rock??dac nu inseamna ca eo am innebunit sau u esti proasta de dai in gropi!shi dc apar cei de la TH la u tv..la all ROCK?sau la cel mai bun ROCK? DUTE SHI OMOARATE CU CRETINII TAI DE LA placebo!nu vezi cati fani au TH?sau esti chioara? | |
|
| |
A'liX.CC. Admin
Sex : Mesaje : 206 Dreams : 314 Reputatie : 2 Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Acasa la mama
| Subiect: Re: ToKiO HoTeL!! Mar Iul 13, 2010 4:26 am | |
| Persoane de genu' intalnesti la tot pasu'. Deja mi se face rau cand aud ca TH nu sunt rock. Adica frate. Ca sa fi rocker in ziua de azi inseamna sa tipi pe scena, sau cum? Asta nu o inteleg. Si cum pantofiorii mei sa-i compari pe cei de l AC/DC cu cei de la TH!? AC/DC este o trupa cu mult succes si in plus cred ca acea fata ia jignit intr-un mod ...nici nu zic. AC/DC este o trupa respectabila, nu ca cei de la TH n`ar fi. But, dude, I think she's crazy 'couse TH sunt adolescenti si pot zice, ca acum incepe adevarata lor adventura.
| |
|
| |
Bubble_Gum
| Subiect: Re: ToKiO HoTeL!! Mar Iul 13, 2010 4:48 am | |
| Ai dreptate.....ac/dc sunt mai de demult...iar th sunt tineri! De aceea nu ai cum sa ii compari...ac/dc au mai multa experienta Ei au trecut prim viata...shi stiu cum e...dar th sunt la incepu!! | |
|
| |
KaZzumi
| Subiect: Re: ToKiO HoTeL!! Vin Iul 23, 2010 7:14 pm | |
| Exact Cred ca aia avea si anumite ganduri mai de emoista dupa nick | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ToKiO HoTeL!! | |
| |
|
| |
| ToKiO HoTeL!! | |
|