| Akatsuki Organisation. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
A'liX.CC. Admin
Sex : Mesaje : 206 Dreams : 314 Reputatie : 2 Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Acasa la mama
| Subiect: Akatsuki Organisation. Vin Iun 18, 2010 4:10 pm | |
| katsuki (暁? lit. Zori de zi sau Zorii dimineţii) este o organizaţie criminală, în seria manga Naruto, compusă din zece ninja de nivel înalt care şi-au trădat satele de origine. Grupul primeşte puţină atenţie în prima parte a seriei, dar devin principalii răufăcători în cea de-a doua parte. Membrii Akatsuki sunt caracterizaţi de pelerinele lor lungi, inchise cu norişori roşii, cu un contur alb. Fiecare posedă un inel unic, care se pare că simbolizează rangul său din organizaţie. Membrii sunt împărţiţi în echipe de câte 2, fiecare echipă rămânând împreună pe parcursul lumii Naruto. În ciuda acesui parteneriat, membrii par să fie certaţi unul cu altul, cooperând doar cât este necesar să-şi îndeplinească misiunea, arătând şi puţină compasiune când partenerul moare. Orochimaru părăseşte organizaţie înaintea începerii seriei, luându-şi inelul cu el, Akatsuki nedepăşind nouă membrii în firul narativ curent. Akatsuki a fost fondată de Madara Uchiha după ce a fost dat afară din satul lui de origine Konohagakure. Deşi iniţial vroia doar să-i mascheze mişcările lui Madara, Akatsuki a început să ia parte în asasinări şi spionaj. Scopul lor ajunge să fie dominarea globală. Pentru a-şi înfăptui acest scop, Akatsuki caută, pe parcursul seriei, cele nouă bestii cu cozi. Fiecare membru trebuie să captureze un monstru specific sau gazda lui, după aceea Akatsuki extrage chackra bestiei şi o inmagazinează pentru marele lor plan. Cum liderul Akatsuki, Pain, explică, după ce cele nouă bestii vor fi capturate, Akatsuki vor fi in stare să folosească puterea lor pentru a incepe războaie mondiale după plăcerea lor. Cu guvernele ţărilor neputând să le oprească, ele vor apela la Akatsuki să îi ajute, demonstrându-le neputinţa şi obţinând controlul complet. În capitolul 419 al revistei Naruto, Akatsuki a capturat sapte din cele nouă bestii cu cozi. Membrii organizaţiei membrii in viata: Zetsu Tobi (Madara Uchiha) Kisame membrii morti: Deidara Itachi Uchiha Hidan Sasori Kakuzu Orochimaru Pein Konan Echipa Vulturul (Sasuke Uchiha, Suigetsu Hozuki, Karin, Juugo) Konan Nu stiam ca Sasuke a murit O.O | |
|
| |
A'liX.CC. Admin
Sex : Mesaje : 206 Dreams : 314 Reputatie : 2 Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Acasa la mama
| Subiect: Re: Akatsuki Organisation. Vin Iun 18, 2010 4:23 pm | |
| In fine... Poze cu membri: - Spoiler:
Zetsu: Tobi: Kisame: Deidara: I MISS YOUUUUUU:[[ Itachi: Hidan: Sasori: Kakuzu: Orochimaru: Pein: Konan: Echipa Vultur:
Ultima editare efectuata de catre ☼◦ßąήġ◦☼ in Mar Iun 22, 2010 2:59 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
C' e Nebună
Sex : Mesaje : 31 Dreams : 38 Reputatie : 3 Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Suceava .
| Subiect: Re: Akatsuki Organisation. Vin Iun 18, 2010 4:37 pm | |
| Sasori si Pein sunt chiar buni =p~ Da nici eu nu stiam ca Sasuke a murit. Aolo! SI DEIDARA? ( ( ( ( | |
|
| |
A'liX.CC. Admin
| |
| |
Bubble_Gum
Sex : Mesaje : 163 Dreams : 183 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/06/2010 Varsta : 29 Localizare : undeva in spatiu..
| Subiect: Re: Akatsuki Organisation. Mar Iun 22, 2010 4:42 am | |
| Imi pare bn ca sasuke a murit... Incepuse sa ma enerveze Dar totusi...cum a murit..shi cand? | |
|
| |
A'liX.CC. Admin
| Subiect: Re: Akatsuki Organisation. Mar Iun 22, 2010 3:00 pm | |
| Nu stiu. O sa citesc manga sa vad cand si unde moare :]] Si pe mine incepuse sa ma enerveze...:-l | |
|
| |
Bubble_Gum
Sex : Mesaje : 163 Dreams : 183 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/06/2010 Varsta : 29 Localizare : undeva in spatiu..
| Subiect: Re: Akatsuki Organisation. Mar Iun 22, 2010 5:35 pm | |
| eo ma uit la episoade pe un site.... shi nu am vazut cand a murit...... Admin edit: link sters, deoarece este considerat reclama. | |
|
| |
KaZzumi
Sex : Mesaje : 146 Dreams : 160 Reputatie : 1 Data de inscriere : 20/06/2010 Varsta : 28 Localizare : pe Pluto
| Subiect: Re: Akatsuki Organisation. Mar Iun 22, 2010 7:05 pm | |
| Bine imi pare de Sasuke....ma cam enerva...... Dar cum a murit.......? | |
|
| |
C' e Nebună
Sex : Mesaje : 31 Dreams : 38 Reputatie : 3 Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Suceava .
| Subiect: Re: Akatsuki Organisation. Mier Iun 23, 2010 1:16 am | |
| Nu se stie :-? Totul e in ceata? :-? | |
|
| |
╫Chipmunk╫
Sex : Mesaje : 10 Dreams : 16 Reputatie : 1 Data de inscriere : 26/06/2010 Varsta : 29 Localizare : in fata computerului
| Subiect: Re: Akatsuki Organisation. Sam Iun 26, 2010 6:10 pm | |
| I miss you, Sasori... Sasuke....nu stiu ce sa zic...incepea sa ma enerveze...si ma mir cum de mi-a placut... : | | |
|
| |
A'liX.CC. Admin
| Subiect: Re: Akatsuki Organisation. Sam Iun 26, 2010 6:13 pm | |
| Moare in urmatoarele episoade =)) | |
|
| |
‡Whisky~Fără~Gheață‡
Sex : Mesaje : 8 Dreams : 11 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/07/2010
| Subiect: Re: Akatsuki Organisation. Mier Iul 07, 2010 1:52 am | |
| Toti mumosii din Akatsuki au murit.Si Sasori,si Deidara..da,si Pain. Acum sincer,mie de la inceput nu mi-a placut,il prefer pe Gaara sau Neji. | |
|
| |
Bubble_Gum
| Subiect: Re: Akatsuki Organisation. Mier Iul 07, 2010 3:58 am | |
| Cand a murit pain???
Sa ma uit pe site.... | |
|
| |
A'liX.CC. Admin
| Subiect: Re: Akatsuki Organisation. Mier Iul 07, 2010 4:04 am | |
| Moare cand tatal lui Ino si lu Shikamaru gasesc cel mai inalt varf din apropierea Konohai mi se pare. Ca eu vinerea asta ma uit la 168 xD Si Naruto e aproape De Nagato [Pein]... Inca nu stiu....va spun eu ce se mai intampla>;D<
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Akatsuki Organisation. | |
| |
|
| |
| Akatsuki Organisation. | |
|